Antal portioner: 4 st
Tid: ca 10 min
Svårighetsgrad: Lätt
Kalorier: ca 250/portion


Ingredienser:
  • 2 burkar Tonfisk i vatten á 200 g
  • 2 msk Majonnäs 15%
  • 0,5 kruka Gräslök
  • 0,5 Rödlök
  • 4 dl Crème fraiche 15%
  • Salt och peppar
Gör så här:
  1. Häll av vattnet från tonfisken. Finhacka gräslöken och rödlöken.
  2. Blanda ihop majonnäs, tonfisk, gräslök, rödlök, crème fraiche och smaka av med salt och peppar.
Tips:

Passar i tunnbrödsrulle, baguette eller till bakad potatis. Går även att göra utan lightprodukter men då stämmer inte kalorivärdet ovan.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.