Överlägg

Tacopaj med oumph

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 45 min
Svårighetsgrad: Medel


Ingredienser:
  • 1,5 dl Vetemjöl
  • 50 g Smör
  • 1 msk Vatten
  • 1,5 msk Jalapeños
  • 1 påste Oumph (The chunk eller The strip)
  • 1 st Gul lök
  • 150 g Champinjoner
  • 1 msk Olivolja
  • 100 g Philadelphiaost
  • ca 120 g Salsa
  • 200 g Cheddarost
  • Salt & peppar
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjöl och smör till en grynig massa i en bunke. Tillsätt vatten och arbeta ihop degen. Tryck ut pajdegen i en smord ugnssäker form, låt vila i kylen ca 10 minuter. Förgrädda sedan pajskalet i ca 10 min.
  2. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn oumph, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om väl.
  3. Riv osten. Bred ut jalapeños och oumphröra i pajskalet. Strö över osten.
  4. Gratinera 10-15 min eller tills osten smält. Låt svalna innan servering.
Tips:

Serveras med en sallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.