Överlägg

Vegansk korvstroganoff

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 25 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 500 g Valfri vegansk korv. Blanda gärna sorter!
  • 3 msk Tomatpuré
  • 1 st Gul lök
  • 1 msk Olivolja
  • 2,5 dl Havregrädde
  • 1 dl Oatly i Kaffe
  • 1 msk Japansk soja
  • 1 – 1,5 tsk Senap (gärna dijon)
  • Salt och peppar
  • 4 portioner Ris
Gör så här:
  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Slanta korven och hacka löken.
  3. Stek korv och lök i en stekpanna eller gryta med olja tills de fått en fin gyllenbrun färg.
  4. Tillsätt tomatpuré och stek ca 1 minut till.
  5. Blanda sedan i grädde, Oatley, soja och senap låt sjuda i ca 5  minuter.
Tips:

Serveras gärna men sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.