Pasta med kantareller & västerbottenost

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 20 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 2,5 dl Mellangrädde
  • 1 st Gul lök (liten)
  • 150 g Västerbottenost (riven)
  • 200 g Kantareller
  • 1 st vitlök
  • Pinjenötter
  • 4 port Spagetti
  • Timjan
  • Persilja
  • Salt & Peppar
Gör så här:
  1. Koka pasta enligt anvisningar på förpackningen
  2. Skiva löken i tunna skivor och dela vitlök på mitten
  3. Stek lök, vitlök och kantareller tills de fått fin färg. Salta o peppra.
  4. Värm grädde i kastrull på medelvärme, rör ner osten. Krydda med timjan, persilja, salt och peppar. Ta bort kastrullen från plattan när osten smält.
  5. Ta bort vitlöken ur kantarellblandningen och blanda den sedan med pastan samt ostsåsen.
  6. Dekorera med pinjenötter på toppen.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.