Antal portioner: 4 st
Tid: ca 20 min
Svårighetsgrad: Lätt
Ingredienser:
- 2,5 dl Mellangrädde
- 1 st Gul lök (liten)
- 150 g Västerbottenost (riven)
- 200 g Kantareller
- 1 st vitlök
- Pinjenötter
- 4 port Spagetti
- Timjan
- Persilja
- Salt & Peppar
Gör så här:
- Koka pasta enligt anvisningar på förpackningen
- Skiva löken i tunna skivor och dela vitlök på mitten
- Stek lök, vitlök och kantareller tills de fått fin färg. Salta o peppra.
- Värm grädde i kastrull på medelvärme, rör ner osten. Krydda med timjan, persilja, salt och peppar. Ta bort kastrullen från plattan när osten smält.
- Ta bort vitlöken ur kantarellblandningen och blanda den sedan med pastan samt ostsåsen.
- Dekorera med pinjenötter på toppen.