Antal portioner: 350 ml
Tid: ca 30 min
Svårighetsgrad: Medel


Ingredienser:
  • 200 g Hasselnötter
  • 2 msk Kokosolja
  • 2 msk Lönnsirap
  • 1 msk Honung
  • 3 msk Kakao
  • 1 krm Salt
  • 1 krm Vaniljpulver
Gör så här:
  1. Rosta nötterna i en stekpanna i cirka 5-10 minuter. Rör runt hela tiden så du inte bränner dem.
  2. Lägg nötterna i en handduk och gnugga bort skalen från dem. Lite skal gör inget om det finns kvar.
  3. Häll nötterna i en mixer/blender och mixa i ca 10 minuter totalt. Du måste vara med hela tiden och trycka ner nötterna från kanterna så de mixas. När nötterna släppt i från sig olja och blivit en kräm så är du klar.
  4. Häll i övriga ingredienser och blanda ordentligt med en sked.
Tips:

Kan serveras på bröd eller till pannkakor.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.