Honungsglaserad brysselkål

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 15 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 500 g Brysselkål (Frysta)
  • 2 msk Honung (Flytande)
  • 1 st Rödlök
  • 1 msk Smör
  • 1 msk Balsamvinäger
  • Salt och peppar
Gör så här:
  1. Koka brysselkålen enligt instruktion på förpackningen.
  2. Värm en stekpanna med smör och honung.
  3. Skär löken i i klyftor och tillsätt i stekpannan tillsammans med brysselkål och balsamvinäger. Salta och peppra och stek tills brysselkålen blivit glansig och fin.
Tips:

Passar till julbordet eller som tillbehör till fisk och potatis

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.