Överlägg

Tacos med pulled oumph

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 40 min
Svårighetsgrad: Lätt
Kalorier: ca 320/portion


Ingredienser:
  • 40 g Kvarg
  • 2 st Avokado
  • 80 g Gurka
  • 100 g Majs
  • 80 g Tomat
  • 100 g Paprika
  • 150 g Romansallad eller isbergssallad
  • 80 g Mango (Utan kärna)
  • 60 g Oliver
  • 80 g Rödlök
  • 150 g Tacosås
  • 0,5 msk Olja
  • 80 g Ost
  • 0,5 st Lime
  • 1 påse Guacamole dip mix
  • 0,5 kruka Koriander
  • 80 g Fetaost
  • 360 g Pulled oumph
  • Stark sås ev Sriracha tabasco eller Picante Chombo Habanero hot sauce
Gör så här:
  1. Stek oumph i olivoljan tills den fått en fin färg ca 10 minuter och häll upp i en skål.
  2. Mosa avokado och blanda med guacamole kryddan samt kvargen och häll upp i en skål.
  3. Hacka gurka, paprika, tomat, sallad, mango, lök och koriander och lägg upp i skålar.
  4. Klyfta lime, häll av majsen, oliver och riv osten och lägg upp i skålar.
  5. Servera ingredienserna i tacoskal eller tortillabröd.
Tips:

Servera gärna i White corn tortillabröd från Old El Paso och krossade cheese chips från Santa Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.