Antal portioner: 4 st
Tid: ca 40 min
Svårighetsgrad: Lätt
Kalorier: ca 320/portion
Ingredienser:
- 40 g Kvarg
- 2 st Avokado
- 80 g Gurka
- 100 g Majs
- 80 g Tomat
- 100 g Paprika
- 150 g Romansallad eller isbergssallad
- 80 g Mango (Utan kärna)
- 60 g Oliver
- 80 g Rödlök
- 150 g Tacosås
- 0,5 msk Olja
- 80 g Ost
- 0,5 st Lime
- 1 påse Guacamole dip mix
- 0,5 kruka Koriander
- 80 g Fetaost
- 360 g Pulled oumph
- Stark sås ev Sriracha tabasco eller Picante Chombo Habanero hot sauce
Gör så här:
- Stek oumph i olivoljan tills den fått en fin färg ca 10 minuter och häll upp i en skål.
- Mosa avokado och blanda med guacamole kryddan samt kvargen och häll upp i en skål.
- Hacka gurka, paprika, tomat, sallad, mango, lök och koriander och lägg upp i skålar.
- Klyfta lime, häll av majsen, oliver och riv osten och lägg upp i skålar.
- Servera ingredienserna i tacoskal eller tortillabröd.
Tips:
Servera gärna i White corn tortillabröd från Old El Paso och krossade cheese chips från Santa Maria