Antal portioner: 4 st
Tid: ca 30 min
Svårighetsgrad: Medel
Ingredienser:
- 4 st Torskfiléer
- 1 tsk Salt
- 1 krm Vitpeppar
- 115 g Bejkon
- 200 g Champinjoner
- 1 st Rödlök
- 1/2 msk Balsamvinäger
- Salt och peppar
- 1/2 dl bladpersilja
- Smör till stekning
Gör så här:
- Strimla rödlöken och bejkon. Skär champinjonerna i fjärdedelar.
- Salta torskfiléerna och låt det rimma ca 10 min. Strö på vitpeppar.
- Stek torskfiléerna i smör i en stekpanna ca 4 min på varje sida.
- Stek bejkon, champinjoner i smör i en het stekpanna. Tillsätt rödlök och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner bladpersilja.
Tips:
Serveras med potatismos