Antal portioner: 4 st
Tid: ca 40 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 4 st laxfiléer
  • 3 msk Touch of Taste Hummerfond
  • 1 dl Vatten
  • 1 dl Crème fraiche
  • 2,5 dl Mellangrädde
  • 2 tsk Fransk senap
  • 1 msk Röd stenbitsrom
  • 1 msk Dill (färsk)
  • 1 tsk Citron
  • Salt & peppar
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde, citron och senap i en kastrull. Smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg laxen i en ugnsform. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn ca 30 minuter.
  4. Klipp dill och lägg rom över laxen.
Tips:

Serveras med potatis eller ris

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.