Antal portioner: 1 st
Tid: ca 15 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 100 g 4 vegobullar (på bilden är vegobullar från Pärsons)
  • 2 st Vegetarisk bacon (på bilden är veggie bacon från Tulip)
  • 40 g Romanssallad
  • 4 st Körsbärstomater
  • 0,5 st liten Morot
  • 20 g Paprika
  • 15 g Majs
  • 15 g Ärtor
  • 0,5 st Schalottenlök
  • 5 cm Purjolök
  • 20 g Gurka
  • 3 st kokta små potatisar
  • 15 g Fetaost
  • 10 g Felix mild kebabsås
  • 5 g Kapris
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • Örtsalt
  • 5 g Jalapeños
  • Salt och peppar
Gör så här:
  1. Riv moroten, kvarta potatisen och hacka resterande grönsaker även jalapeños.
  2. Stek bacon, vegobullar samt potatisen tillsammans med purjolök, vitlök och schalottenlök. Krydda potatisen med örtsalt och peppar.
  3. Lägg alla grönsaker i en skål, krydda med örtsalt.
  4. Lägg på fetaost, kapris,  potatis och lökblandningen.
  5. Dela vegobullarna, hacka bacon och lägg dem på toppen.
  6. Ringla på sås och krydda sedan med salt och peppar.
Tips:

Koka gärna potatisen dagen innan och ställ i kylen under natten.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.