Överlägg

Sallad med björnbär och kantareller

Antal portioner: 1 st
Tid: ca 15 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 2-3 valfria biffar (Bönbiffar på bilden)
  • 0,5 dl Björnbär
  • 1 dl Kantareller
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 40 g Sallad
  • 4 st Körsbärstomater
  • 20 g Paprika
  • 15 g Ärtor
  • 20 g Picklad rödlök
  • 20 g Gurka
  • 2 st Sparris
  • 0,5 dl Hummus (med citronskal)
  • Salt och peppar
Gör så här:
  1. Hacka grönsakerna, kvarta tomaterna och finhacka vitlöken.
  2. Stek kantarellerna med vitlöken och sparrisen, krydda med salt och peppar
  3. Lägg alla grönsaker i en skål, salt och peppra
  4. Lägg på picklade löken, sparris, kantareller och biffar.
  5. Toppa med hummusen samt björnbären.
Tips:

Denna rätt är medstadelen gjord med det som går att odla eller hitta ute på sommarmånaderna. Lägg gärna till din egen favorit i salladen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.