Antal portioner: 4 st
Tid: 15-20 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 500 g Spaghetti
  • 240 g Soja bacon i tärningar (gärna Hälsans kök)
  • 4 st Ägg
  • 1 dl Matlagningsgrädde
  • 2 dl Parmesanost (riven)
  • 2 dl Ärtor
  • ca 0,5 tsk Salt
  • ca 2 krm Svartpeppar
  • Olivolja
Gör så här:
  1. Koka spaghetti enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Stek baconbitarna knapriga i en stekpanna med rikligt med salt och olivolja. Låt sedan rinna av på hushållspapper.
  3. Vispa ihop ägg, grädde, parmesanost, salt och svartpeppar i en bunke.
  4. Häll av pastan och häll tillbaka den i kastrullen, vänd ner äggblandningen, ärtor och det stekta baconet. Smaka av med salt och peppar.
Tips:

Serveras gärna med en äggula på toppen och eventuellt persilja.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.