Kantarellmacka på knäckebröd

Antal portioner: 1 st
Tid: ca 20 min
Svårighetsgrad: Medel


Ingredienser:
  • 0,5 st Vitlöksklyfta
  • 1 – 1,5 dl Kantareller
  • 1 st Knäckebrödskiva
  • 15 g Smör
  • 10 g Ost
  • Salt och peppar
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 250 g.
  2. Pressa eller finhacka vitlöken och blanda med smöret.
  3. Bred knäckebrödet med vitlökssmöret och stek sedan svampen med resterande smöret, salt och peppar tills den är knaperstekt.
  4. Lägg svampen på brödet på en ungsform och riv sedan över osten.
  5. Tillaga mackan längst upp i ugnen tills osten är smält och börjar få färg ca 10 min.
Tips:

Förbered gärna vitlökssmöret innan.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.