Antal portioner: 4 st
Tid: ca 10 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 3,5 dl Vispgrädde
  • 1 tärning Grönsaksbuljong
  • 1,5 msk Soja
  • 1,5 msk Svartvinbärsgelé (vegetarisk utan gelatin)
  • 2 msk Gul lök
  • 1 msk Smör
  • 1 msk Vetemjöl
  • 1 krm Vitpeppar
  • Salt & Svartpeppar
Gör så här:
  1. Finhacka gul lök och bryn i smör i en kastrull. Tillsätt mjölet och blanda runt.
  2. Tillsätt sedan grädden under omrörning, lite i taget.
  3. Blanda i resterande ingredienser och låt småputtra i ca 5 minuter medan du rör om.
Tips:

Passar bra till vegobullar eller andra biffar

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.