Överlägg

Tonfiskröra med äpple och basilika

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 10 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 2 burkar Tonfisk i vatten (á 185 g)
  • 2 dl Crème fraiche
  • 3 msk Majonnäs
  • 3 st Soltorkade tomater
  • 0,5 dl Basilika (färsk)
  • 0,5 Rödlök
  • 1 st Granny smith äpple
  • 1 msk Pressad citron
  • några droppar Tabasco
  • Salt & peppar
Gör så här:
  1. Häll av vattnet från tonfisken.
  2. Skala och tärna äpplet. Grovhacka soltorkad tomat och basilika. Finhacka rödlöken.
  3. Blanda tonfisk, soltorkad tomat, Crème fraiche, äpple, basilika, majonnäs, rödlök och citron. Smaka av med salt, peppar och tabasco.
Tips:

Serveras på en brödskiva eller till bakad potatis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.