Antal portioner: 4 st
Tid: ca 30 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 2 msk Sriracha
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 2 msk Lönnsirap
  • 2 tsk Soja
  • 2 msk Tomatpuré
  • 0,5 tsk Svartpeppar
  • 270 g Tofu
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 180 grader. Blanda sriracha, lönnsirap, soja, tomatpuré och svartpeppar i en skål. Pressa i vitlöken och rör runt.
  2. Tärna tofu och blanda ner i marinaden, låt stå minst 10 minuter.
  3. Strö ut tofu på en plåt med bakplåtspapper. Spara marinaden i skålen och använda sen som sås.
  4. Ställ in i ugnen 25-30 minuter tills tofun fått en gyllenbrun färg och är torr.
Tips:

Låt gärna tofun dra i marinaden så länge som möjligt, gärna över natten. Servera med ris stekt broccoli och champinjoner.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.