Lax med fetaost & soltorkade tomater

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 30 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 4 st laxfiléer
  • 10 st Soltorkade tomater (i olja)
  • 150-200 g Fetaost
  • ev 3 msk Solrosfrön
  • 2 st Vitlöksklyftor
  • Salt och peppar
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär tomaterna i bitar och finhacka vitlöken.
  3. Mosa fetaosten och blanda i tomaterna, vitlöken och solrosfrön. Smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg laxen i en ugnsform och ha på fetaostblandningen. Tillaga i ca 20 minuter i mitten av ugnen.
Tips:

Serveras med ris eller strips.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.