Överlägg

Kinesisk/peruansk grönsakswok

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 20 min
Svårighetsgrad: Medel


Ingredienser:
  • 150 g Sockerärtor
  • 1 st Paprika
  • 200 g Shiitake eller Champinjoner
  • 0,5 st Kinakål
  • 1 st Ägg
  • 2 msk Ostronsås
  • 1 msk Olivolja
  • Cashewnötter
  • Salt & Peppar
  • Soja
Gör så här:
  1. Finhacka grönsakerna vispa upp ägget.
  2. Hetta upp en wokpanna med olja. Viktigt att ha det riktigt hett i pannan innan man lägger i grönsakerna.
  3. Woka grönsakerna med ostronsåsen och uppvispat ägg på högsta värmen tills de fått färg, salta och peppra.
Tips:

Servera med soja och cashewnötter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.