Överlägg

Fajitasallad

Antal portioner: 1 st
Tid: ca 15 min
Svårighetsgrad: Lätt
Kalorier: ca 161/portion


Ingredienser:
  • ca 65 g Pulled oumph
  • 0,25 st Gul lök eller rödlök
  • 0,25 st Röd paprika
  • 10 cm Zucchini
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 0,2 st Chili
  • 2 msk Tacosås
  • Ev några blad basilika
  • ca 1 tsk Olja
  • Salt och peppar
Gör så här:
  1. Finhacka vitlök och chili. Skär zucchini och paprika i stavar och klyfta löken.
  2. Stek oumph i olja ca 5 minuter på medelvärme. Öka sedan plattan till riktigt hett och tillsätt grönsakerna, stek i 1-2minuter till. Rör runt så det ej bränner fast.
  3. Kydda med salt och peppar, ringla över taccosås och lägg  på basilikablad.
Tips:

Om  man har för låg värme på spisen så blir grönsakerna mjuka oc inte krispiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.