Vit chokladmousse med bär

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 195 min
Svårighetsgrad: Medel


Ingredienser:
  • 100 gram Vit choklad
  • 2 dl Vispgrädde
  • 1 st Ägg
  • 100 gram Hallon eller Blåbär
  • 1 dl Socker
Gör så här:
  1. Bryt chokladen och smält den över vattenbad.
  2. Vispa grädden tjock.
  3. Vispa ägget hastigt och häll ner den smälta chokladen under fortsatt vispning. Vänd försiktigt ner grädden.
  4. Fördela smeten i fyra glas. Låt stå i kylen minst tre timmar eller över natten.
  5. Blanda bären i sockret och lägg dem på chokladen i glaset.
Tips:

Det går att förbereda chokladmoussen dagen innan.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.