Torsk med crème fraichesås

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 20 min
Svårighetsgrad: Medel


Ingredienser:
  • 400 g Torskfilé
  • 5 dl Crème fraiche
  • 0,5 st Pressad citron
  • ca 2 msk Fryst dill
  • 1 tsk fiskkrydda
  • 3 ägg
  • Salt & peppar
Gör så här:
  1. Koka äggen så de blir hårdkokta
  2. Skär torsken i bitar, krydda och stek torsken ca 2-5 minuter i en stekpanna så den får en fin färg men inte klar på insidan.
  3. Tillsätt övriga ingredienser och koka tills torsken är klar.
  4. Hacka äggen och tillsätt i såsen, låt puttra ca 1 minut.
Tips:

Serveras med potatis eller ris, ärtor och en citronskiva.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.