Antal portioner: 6 st
Tid: ca 30 min
Svårighetsgrad: Lätt
Ingredienser:
Pastasallad
- 280 g Oumph garlic & thyme
- 400 g Fjärilspasta
- 400 g Majs
- 2 st Röd paprika
- 1 st Gurka
- 1 burk Soltorkad tomat (ca 250 g)
- 1 st Rödlök
- 1 dl Cornichons gurka
Dressing:
- 3 dl Creme fraiche
- 2 dl Gräddfil
- 1,5 dl Majonnäs
- 1,5 dl Chilisås
- 1 tsk Dijonsenap
- Salt & svartpeppar
Gör så här:
- Koka pastan, häll av och låt kallna i kylen.
- Blanda alla ingredienser till dressingen och ställ i kylen.
- Tärna paprika och gurka. Hacka löken och grovhacka soltorkad tomat samt cornichons.
- Blanda pastan, såsen och grönsakerna. Smaka av med salt och peppar.
- Stek oumph tills den fått en krispig yta. Toppa salladen med oumph
Tips:
Pastasalladen går även att att förbereda dagen innan. Blanda då allt utom oumph.