Vegetarisk kebabrulle

Ingredienser:
  • 8 st Tunnbröd
  • 1 st Rödlök
  • 1 påse Salladsmix
  • 0,5 burk Fetaost i olja
  • ca 1,5 dl Rostade cashewnötter
  • 1 dl Turkisk yoghurt
  • 0,5 dl Ajvar
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 1 påse Oumph kebab
Gör så här:
  1. Stek oumph tills den fått en fin färg. Skär rödlöken till ringar.
  2. Riv i vitlöken. Blanda med yoghurt och ajvar i en skål.
  3. Lägg sallad, rödlök, oumph, fetaost, sås och cashewnötterna i bröden och vik ihop.
Tips:

Gör gärna egna cashewnötter

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.