Smörstekt torsk med champinjoner och bejkon

4.30.lätt

Ingredienser:
  • 4 st Torskfiléer
  • 1 tsk Salt
  • 1 krm Vitpeppar
  • 115 g Bejkon
  • 200 g Champinjoner
  • 1 st Rödlök
  • 1/2 msk Balsamvinäger
  • Salt och peppar
  • 1/2 dl bladpersilja
  • Smör till stekning
Gör så här:
  1. Strimla rödlöken och bejkon. Skär champinjonerna i fjärdedelar.
  2. Salta torskfiléerna och låt det rimma ca 10 min. Strö på vitpeppar.
  3. Stek torskfiléerna i smör i en stekpanna ca 4 min på varje sida.
  4. Stek bejkon, champinjoner i smör i en het stekpanna. Tillsätt rödlök och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner bladpersilja.
Tips:

Serveras med potatismos

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.