Pyttipanna med halloumi

Ingredienser:
  • 4 st Potatisar (Kokt och kall)
  • 200 g Halloumi
  • 2-3 st Morötter
  • 4 st Ägg
  • 2 msk Gräslök
  • 1 st Gul lök
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • Salt & peppar
  • Smör
Gör så här:
  1. Tärna Morötter, potatis och halloumi. Grovhacka gul lök och finhacka gräslök samt vitlök.
  2. Koka morötterna 10 min och häll av vattnet.
  3. Stek äggen på medeltemperatur och lägg åt sidan.
  4. Stek morötter, potatis, gul lök lök, vitlök och halloumi i smör tills de fått en fin färg ca 15 minuter.
  5. Smaka av med salt peppar och gräslök. Servera pytten med ägget ovanpå.
Tips:

Koka gärna potatisen och morötterna dagen innan.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.