Överlägg

Potatissallad med tonfisk

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 10 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 2 burkar Tonfisk i vatten (á 185 g)
  • 0,5 st Purjolök
  • 5 -7 st Körsbärstomater
  • 3 st Ägg
  • 2 msk Kapris
  • 1 st Äpple (grönt)
  • 150 g Majs
  • 1 kg Potatissallad
  • 1 st Röd paprika
  • Salt & peppar
Gör så här:
  1. Koka äggen hårda. Häll av vattnet från tonfisken.
  2. Hacka paprika, äpple och skiva purjolöken. Dela körsbärstomaterna på mitten.
  3. Blanda tonfisk, potatissallad, purjolök, kapris, äpple, majs och paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Halvera äggen och dekorera salladen med ägg och körsbärstomaterna.
Tips:

Serveras med bröd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.