Antal portioner: 4 st
Tid: ca 10 min
Svårighetsgrad: Lätt
Ingredienser:
- 2 burkar Tonfisk i vatten (á 185 g)
- 0,5 st Purjolök
- 5 -7 st Körsbärstomater
- 3 st Ägg
- 2 msk Kapris
- 1 st Äpple (grönt)
- 150 g Majs
- 1 kg Potatissallad
- 1 st Röd paprika
- Salt & peppar
Gör så här:
- Koka äggen hårda. Häll av vattnet från tonfisken.
- Hacka paprika, äpple och skiva purjolöken. Dela körsbärstomaterna på mitten.
- Blanda tonfisk, potatissallad, purjolök, kapris, äpple, majs och paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar.
- Halvera äggen och dekorera salladen med ägg och körsbärstomaterna.
Tips:
Serveras med bröd