Överlägg

Grönkålschips

Antal portioner: 4 st
Tid: ca 25 min
Svårighetsgrad: Lätt


Ingredienser:
  • 400 g Grönkål
  • 0,5-1 msk Olivolja
  • Flingsalt
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Dra bort bladen från grönkålstjälken och lägg dem i en bunke.  Häll på olivolja och knåda in bladen ordentligt i olivoljan.
  3. Lägg bladen på en plåt och sprinkla över flingsalt efter smak.
  4. Tillaga i ugnen tills de blivit krispiga ca 20 minuter.
Tips:

Nyttiga chips till fredagsmyset. Välj mindre olja för kalorisnålare alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.