Fisknuggets

Ingredienser:
  • 500 g Torsk
  • 1 Ägg
  • 1 dl Sesamfrön
  • 0,25 dl Ströbröd
  • 1 msk Smör
  • 1 msk Rapsolja
  • Salt & peppar
Gör så här:
  1. Skär torsken i bitar, salta och peppra.
  2. Blanda ströbröd och sesamfrö i en skål och vispa upp ägg i en annan skål.
  3. Värm upp en stekpanna med olja och smör på hög värme. Doppa fisken först i ägget och sedan i sesampaneringen. Stek tills fisken fått en fin färg.
  4. Låt svalna innan servering
Tips:

Serveras med potatis och remouladsås eller som tilltugg att doppa i en sojasås.

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.